Tjänster & priser

Här hittar du information om Nexus ID06-tjänster samt priser för ID06-kort 1.0.

Priser för ID06-kort 1.0

Alla priser är exklusive moms.

Standard ID06-kort 1.0
Kortet skickas med A-post från Nexus inom sex arbetsdagar. PostNords hanteringstid tillkommer.
Du beställer korten i beställningsportalen
Pris: 199 kronor per kort, inklusive frakt.

Prioriterad beställning
Om beställningen görs helgfri vardag före klockan 12.00 skickas kortet med A-post samma dag. PostNords hanteringstid tillkommer. Mer information om tjänsten finns här.
Pris: 199 + 299 kronor per kort  inklusive frakt.

Expressbeställning i Stockholm
Kortet hämtas ut efter 1 arbetstimme vid Telefonplan i Stockholm.
Mer information om tjänsten finns här.
Pris: 1 995 kronor i startavgift per tillfälle + 995 kronor per kort.

Om företaget inte har ett ID06-konto hos Nexus använd Expressregistrering, se nedan. Vi bjuder då på startavgiften för Expressbeställning i Stockholm.

Registrering av företag för ID06-konto:

Standardregistrering – via vårt webbformulär.
525 kronor.

Expressregistrering – Nexus slutför registreringen inom 1 arbetstimme från det att alla uppgifter finns tillgängliga och godkända. Fyll i vårt registreringsformulär, webbformulär eller  kontakta oss.
Pris: 3 990 kronor.

Beställning av tillbehör:

I vår beställningsportal kan du även beställa tillbehör, så som korthållare, jojos och nyckelband. För priser och fraktavgifter, se beställningsportalen.

Årsavgift:

Avgiften debiteras årligen så länge ditt företag har aktiva ID06-kort. Avgiften faktureras av ID06 AB.

Övriga tjänster:

Fotokod – Du kan köpa en fotokod som personen tar med till en Nexus-ansluten fotoautomaterna runt om i Sverige. Personen knappar in koden och tar ett foto, som automatiskt skickas till Nexus och trycks på personens ID06-kort. Mer information om tjänsten finns här.
Pris: 99 kronor per fotokod.

Registrering av masterkonto – en person eller ett företag får fullmakt att logga in och administrera flera företags ID06-konton och beställningar. Det här gör det möjligt för exempelvis en redovisningsbyrå att erbjuda sina kunder att sköta om deras ID06-administration. Mer information om tjänsten finns här.
Pris: 995 kronor per masterkonto.

Utläsning av chippnummer –Få utläsningar från dina ID06-kort från oss.
Pris: 375 kronor per lista.

Kostnadsfria tjänster:

Rapport – Du får en rapport, via e-post, som redovisar vilka ID06-kort som förfaller under de kommande två månaderna, så att ni inte riskerar att stå utan giltigt ID06-kort. Mer information om tjänsten finns här.

Kontroll – om du vill vara säker på att företaget du anlitar eller samarbetar med är med i ID06-systemet kan du kontrollera det här.

Företagslogotyp på korten – Ladda upp företagets logotyp när du registrerar ett ID06-konto hos Nexus och få logotyp tryckt på korten kostnadsfritt. När det gått en månad efter registreringen kostar det 225 kronor att komplettera ditt ID06-konto med din logotyp.

Nyheter, kundberättelser och blogg