Nexus ID06 Fotokod

Om du inte har ett foto på den person du beställer ett ID06-kort åt kan du köpa en fotokod som personen tar med till en av de över 80 Nexus-anslutna fotoautomaterna runt om i Sverige. Personen knappar in koden och tar ett foto, som automatiskt skickas till Nexus och trycks på personens ID06-kort.

Så här fungerar tjänsten:

  1. När du ska beställa ID06-kortet loggar du som vanligt in i vår beställningsportal och registrerar den tilltänkta kortinnehavarens personuppgifter.
  2. Under rubriken Foto klickar du på knappen Köp fotokod. För kostnad, se prislista.
  3. Du får en fotokod som du ger till den tilltänkta kortinnehavaren.
  4. Den tilltänkta kortinnehavaren tar med fotokoden till en av fotoföretaget Speed Services över 80 Nexus-anslutna fotoautomater runt om i Sverige.

En karta med Speed Services alla automater finns här. Klicka på mer info om en automat för att se om den är Nexus-ansluten eller inte.

  1. På de Nexus-anslutna fotoautomaternas skärmar finns det en knapp det står Nexus på. Den tilltänkta kortinnehavaren klickar på knappen och matar sedan in fotokoden, som fungerar både som betalningsmedel och som identitetskod för produktionen av ID06-kortet.
  2. Fotot skickas automatiskt från fotoautomaten till oss på Nexus. Vi producerar kortet och skickar det till din leveransadress.

Information om Speed Services:

Fotoföretaget Speed Services fotoautomater finns tillgängliga runt om i landet för att du ska kunna ta bilder av högsta kvalitet utan tidsbokning. Läs mer på www.speed-services.se

Nyheter, kundberättelser och blogg