Så här blir du Nexus ID06-kund

Så här registrerar du ditt företag för ett Nexus ID06-konto så att du kan börja beställa ID06-kort till dina anställda. Om du väljer till Extra snabb registrering får du dina inloggningsuppgifter inom 1 arbetstimme.

Så här registrerar du ditt företag för ett Nexus ID06-konto så att du kan börja beställa ID06-kort till dina anställda.

 1. Fyll i information i det här webbformuläret.
 • Vi behöver information om ditt företag och om firmatecknaren.
 • Om du vill att fler personer än firmatecknaren ska kunna beställa och administrera ID06-kort kan du även lägga till information om dem.
 • Du kan ladda upp ditt företags logotyp om du vill att den ska tryckas på era ID06-kort.
 • Om du har en kampanjkod eller om ditt företag tillhör en branschorganisation kan du ange det.

(Om du hellre vill registrera dig via en pappersblankett så hittar du den här.)

 1. Ett par minuter efter att du har skickat in informationen i webbformuläret får du ett mejl från oss med ett så kallat delegeringsbevis. Det ska skrivas ut och undertecknas av firmatecknaren.
 2. Fota av eller skanna in det undertecknade delegeringsbeviset och mejla det till id06@nexusgroup.com Du kan även skicka delegeringsbeviset med posten till: Nexus ID Solutions AB, ID06 registrering, Telefonvägen 26, 126 26 Hägersten.
 3. Om ditt företag inte är svenskt behöver du även skicka in ett registreringsbevis till oss (via mejl, post eller fax – se ovan). Registreringsbeviset får inte vara äldre än en månad, och följande ska framgå:
  – Företagets namn.
  – Organisationsnummer.
  – Firmatecknarens namn.
 4. Det tar oss normalt upp till 3 arbetsdagar att kontrollera och godkänna din ansökan efter det att vi fått in det undertecknade delegeringsbeviset (och registreringsbeviset om ditt företag inte är svenskt). När vi har registrerat ditt företag skickar vi inloggningsuppgifter till firmatecknaren samt de personer du registrerat som beställare ovan. De kan då logga in och börja beställa ID06-kort.

Om du har bråttom att få inloggningsuppgifter och börja beställa ID06-kort kan du välja Extra snabb registrering. I sådana fall skickar vi inloggningsuppgifterna till er så att ni kan börja beställa ID06-kort inom 4 arbetstimmar efter det att vi fått in det undertecknade delegeringsbeviset (och registreringsbeviset om ditt företag inte är svenskt).

 1. Du loggar in för att beställa ID06-kort här. Mer information om hur du beställer ID06-kort och drar nytta av fördelarna med att vara Nexus-kund finns här.

Vår prislista hittar du här.

Registrera ditt företag >

Stäng

Ny kortstandard för ID06

Vill du veta mer om den nya kortstandarden. Fyll i namn och emailadress nedan så håller Nexus dig uppdaterad. Läs mer här
 • Nexus behöver den information du ger oss för att kontakta dig om din fråga. Du kan när som helst avregistrera dig från våra email. För information om hur du prenumererar, såväl som vår integritetspraxis och engagemang för att skydda din integritet, läs vår integritetspolicy.