Varför välja Nexus ID06?

3/4 av alla ID06-kort beställs från Nexus – här listar vi 16 skäl till varför de flesta väljer oss som ID06-leverantör.

3/4 av alla ID06-kort beställs från Nexus – här listar vi 16 skäl till varför de flesta väljer oss som ID06-leverantör.

 1. När du registrerat ditt företag för ett ID06-konto hos oss får du inloggningsuppgifter till vår beställningsportal där du smidigt och snabbt kan beställa och administrera ditt företags ID06-kort online. Du kan använda din mobil, surfplatta eller dator.
 1. Vi erbjuder möjlighet att skapa ett så kallat masterkonto. Det innebär att en person eller ett företag kan få fullmakt att logga in på flera andra företags ID06-konton för att beställa och administrera deras ID06-kort.
 1. Vi finns tillhands alla helgfria vardagar klockan 8–17 om du behöver hjälp eller svar på frågor.
 1. De flesta andra ID06-leverantörerna kräver att svenska företag skickar in registreringsbevis från Bolagsverket och registerutdrag från Skatteverket för att få registrera ditt företag för ett ID06-konto hos dem. Det gör inte vi – istället fixar vi de här dokumenten åt dig, kostnadsfritt.
 1. Om du av någon anledning inte vill använda vårt smidiga webbformulär för att registrera ditt företag för ett ID06-konto så har vi en tjänst som innebär att vi hjälper dig att registrera företaget manuellt.
 1. Om du har bråttom att få ditt företag registrerat för ett ID06-konto så erbjuder vi tjänsten Extra snabb registrering. Det innebär att vi slutför registreringen inom 1 arbetstimme från det att vi fått in alla uppgifter från dig, antingen via vårt webbformulär eller genom att du kontaktar oss.
 1. Bråttom att få fram nya ID06-kort? Då kan du välja Prioriterad beställning när du beställer korten i vår orderportal. Om du gör beställningen före klockan 12.00 en helgfri vardag så skickar vi korten med A-post redan samma dag. Annars skickar vi korten med A-post nästkommande helgfria vardag.
 1. Superbråttom att få fram nya ID06-kort? Tjänsten Expressleverans i Stockholm innebär att vi hjälper dig att beställa kort som du kan hämta ut inom 1 arbetstimme på vårt kontor vid Telefonplan i Stockholm.
 1. Om du inte har ett foto på den person du beställer ett ID06-kort åt kan du köpa en fotokod som personen tar med till en av de över 80 Nexus-anslutna fotoautomaterna runt om i Sverige. Personen knappar in koden och tar ett foto, som automatiskt skickas till Nexus och trycks på personens ID06-kort.
 1. Vi erbjuder ett stort utbud av korttillbehör, såsom korthållare, jojos och nyckelband. Du beställer dem smidigt och snabbt i orderportalen, samtidigt som du beställer nya kort. Om du beställer minst 500 nyckelband får du möjlighet att personalisera dem med exempelvis ditt företags logotyp eller färger.
 1. Vid varje månadsskifte får du som Nexus ID06-kund ett mejl med en rapport där vi redovisar alla kort som kommer att bli ogiltiga under de kommande två månaderna. Det innebär att du inte behöver hålla rätt på när det är dags att beställa nya kort.
 1. Vi erbjuder möjlighet att trycka information om kortinnehavarens närmaste anhöriga på kortet. Om olyckan skulle vara framme är det ovärderlig information.
 1. Om du laddar upp ditt företags logotyp i samband med att du registrerar ditt företag för ett ID06-konto hos Nexus så trycker vi din logotyp kostnadsfritt på ID06-korten.
 1. I vår smidiga beställningsportal kan du även göra en rad andra saker förutom att beställa nya ID06-kort, bland annat: se status på dina beställningar och kort; spärra kort; återaktivera spärrade kort; beställa ett nytt likadant kort om giltighetstiden håller på att gå ut eller om kortet tappats bort; samt lägga till beställare och ändra deras uppgifter.
 1. Nexus ID06 är en del av identitets- och säkerhetsföretaget Nexus Group, som är expert på RFID-teknik.
 1. Nexus ID06 har varit ackrediterad ID06-leverantör ända sedan ID06-systemet skapades 2006, och vi har alltid varit den allra största leverantören. Det innebär att vi vet vad vi sysslar med och att du kan lita på oss.

Nyheter, kundberättelser och blogg